Pouzdra a obaly

Informace

Prohlédnuté produkty

Nové RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro na mobil 6,9" IPX8, černá Zobrazit větší
*ilustrační foto

RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro na mobil 6,9" IPX8, černá

RTACC547

8596115647794

Nový produkt

269,00 Kč

RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro s praktickou šňůrkou na krk, bezpečnostní vzduchovou bublinou proti utopení, IPX8 ochranou a dotykovým povrchem pro mobilní telefony do 6,9".

Více informací

Skladem

10+ ks

269,00 Kč s DPH

MOC: 269,00 Kč s DPH

Více informací

RhinoTech AQUA Waterproof Phone Case 6.9" IPX8 Black
RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro na mobil 6,9" IPX8, černá


RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro je nezbytným doplňkem ať už jedete s kamarády na kajak, raft, člun, vyrážíte na dovolenou k moři anebo se jen chystáte na odpočinkový den na koupališti. Pouzdro AQUA s certifikací IPX8 Vám umožní bezpečně zachytit každý okamžik během koupání i pod vodou, aniž byste se museli obávat o poškození telefonu. Bez obav tedy můžete pořizovat snímky, natáčet videa anebo ovládat telefon, ať už jste kdekoliv u vody.

Díky univerzální konstrukci je RhinoTech AQUA voděodolné pouzdro kompatibilní s telefony všech značek do velikosti zařízení 6,9“. Bez ohledu na to, zda vlastníte iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei nebo jakoukoliv jinou značku, poskytne pouzdro AQUA bez problému Vašemu telefonu ochranu.

S voděodolným pouzdrem RhinoTech AQUA nemusíte mít ani obavu o ztrátu telefonu, díky hned dvojí ochraně. Praktická šňůrka na krk s karabinkou, která slouží jako ochrana proti ztrátě, ale i pro praktické uchycení telefonu na krk a uvolnění Vašich rukou. Druhým bezpečnostním prvkem je ochrana proti utopení, která vznikne vytvořením vzduchové bubliny uvnitř pouzdra při zajištění uzávěru a vydrží až po dobu otevření pouzdra.

Certifikace IPX8 zajišťuje voděodolnost do hloubky až 5 metrů po dobu až 60 minut, díky tomu bez problému zvládnete zachytit dostatek zážitků během vodních radovánek a povrch RhinoTech voděodolného pouzdra AQUA je vytvořený tak, že dotyková plocha telefonu je přes pouzdro plně ovladatelná.

Specifikace:
• Kompatibilita: mobilní zařízení do velikosti 6,9“ (max. 95x175mm)
• Certifikace: IPX8
• Voděodolnost do hloubky 5m po dobu 60 minut
• Dotykový povrch pouzdra
• Praktická šňůrka pro pověšení na krk s karabinou
• Tlakový uzávěr s vytvořením ochranné vzduchové bubliny
• Materiál: PVC + ABS
• Rozměry: 215x105mm
• Hmotnost: 55g

Parametry

Výrobce RhinoTech
Barva Černá
Určeno pro značku Pro Apple
Zařízení iPhone