Držáky

Informace

Prohlédnuté produkty

Baseus UltraControl Pro Series držák telefonu do auta (set do mřížky/palubní desku), černá

C40351600113-00

6932172629434

Nový produkt

429,00 Kč

Držák telefonu Baseus do v setu s možností umístění do větrací mřížky nebo na palubní desku.

Více informací

Na objednání

429,00 Kč s DPH

MOC: 429,00 Kč s DPH

Více informací

Baseus UltraControl Pro Series Clamp-Type Car Holder Set Cluster Black
Baseus UltraControl Pro Series držák telefonu do auta (set do mřížky/palubní desku), černá


Používejte navigaci bezpečně a pohodlně. Držák do auta Baseus UltraControl zajišťuje stabilitu a zabraňuje poškození smartphonu. Navíc se automaticky zavírá a umožňuje montáž na větrací otvory, palubní desku nebo čelní sklo automobilu. Kromě toho je vhodný pro smartphony s úhlopříčkou displeje 5,4-7,2" a vyznačuje se minimalistickým designem.

Držák můžete namontovat tak, jak vám to vyhovuje. Sada se dodává se 2 držáky: pro vodorovné větrací otvory a pro palubní desku/držák. Můžete jej tak úspěšně připevnit na povrch podle vlastního výběru tak, jak vám to vyhovuje. Instalace držáku Baseus UltraControl je navíc jednoduchá a zabere vám jen chvilku.

Baseus UltraControl poskytuje komfortní používání. Ramena rukojeti se automaticky zavřou, jakmile do ní umístíte zařízení. Chcete-li je otevřít, stiskněte vyhrazená tlačítka. Silikonové prvky chrání smartphone před poškrábáním a díky promyšlenému designu můžete zařízení pohodlně nabíjet - držák nezakrývá nabíjecí port. Navíc je vhodný pro smartphony s úhlopříčkou displeje 5,4-7,2", takže se nemusíte obávat problémů s kompatibilitou.

Nastavte si polohu smartphonu podle svých potřeb. Baseus UltraControl je nastavitelný v rozsahu 360°. Můžete také nastavit délku ramene držáku v rozmezí 12 až 17 cm. To vám umožní pohodlně a bezpečně používat navigaci nebo přijímat příchozí hovory na cestách.

• Kompatibilita smartphonů s?úhlopříčkou: 5,4-7,2"
• Rozměry: 113 x 105 x 175 mm

Parametry

Výrobce Baseus
Barva Černá
Zařízení Telefon